Közösségi adománygyűjtő alkalmazás

Mi ez az alkalmazás?

Különböző közhasznú civil szervezetek, alapítványok, egyesületek számára készített egyedi közösségi adománygyűjtő alkalmazás. Lehetőség van önállóan vagy facebook alkalmazásként is a használatára egy adott kampány lebonyolításához, kiegészítéséhez.


Segítségével a szervezet egy meghatározott cél érdekében mindössze egyetlen kattintással pénzbeli adományokat gyűjthet, amely közvetlenül a szervezet bankszámlájára érkezik. Nagy előnye, hogy nincs szükség külön banki szerződéskötésre és lehetőség van forint/euro/dollár adomány beszedésére, online bankkártyás fizetésre bármilyen nagyságú összegben.


Hogyan történik a fizetés?

A bankkártyás fizetés (Maestro, Mastercard, Visa, American Express) teljesen biztonságos felületen keresztül történik, a bankkártya adatokat a szolgáltató PCI DSS megfelelősége és a Magyar Nemzeti Bank felügyelete védi. Bankfüggetlen, így nem szükséges egy adott pénzintézetnél kötelezően számlával rendelkeznie.


Adóigazolás, GDPR

Külön adminisztrációs felületen keresztül lehetőség nyílik az adományozónak azonnali adóigazolás kiállítására, így az adományok kezelése nem jelent plusz adminisztrációs terhet a fogadó szervezetnek. Fontos jellemzője, különösen a magánszemélyek esetében, hogy a bekért személyes adatok az Európai Únió általános biztonsági adatvédelmi irányelveinek (GDPR) megfelelően minden esetben az elvárásoknak megfelelően, titkosítottan vannak tárolva/kezelve.


Magas rendelkezésre állás

Az alkalmazás magas rendelkezésre állású, skálázható környezetben kerül megvalósításra. A hagyományos megoldásokkal szemben ennek előnye, hogy folyamatosan képes kiszolgálni a beérkező kéréseket. Amennyiben ezt nem veszik figyelembe, egy hibaoldal töltődik be, csalódottságot okozva a résztvevőknek és presztízsveszteséget a szervezetnek.


Bérelhető

A hahsználat jellegéből adódóan akár egy kampány idejére is bérelhető ez a megoldás. Ennek előnye, hogy nem kell saját infrastruktúrát és szakértői csapatot fenntartani, ezáltal költséghatékony is egyben.


Amennyiben az alkalmazás iránt érdeklődik, vagy árajánlatot szeretne kérni, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot.