Ajánlatkérés

Az ajánlat elkészítéséhez és az igény pontos felméréséhez további konzultációkra lehet szükség. Az alábbi linkre kattintva kérem válassza ki az Önek legmegfelelőbb időpontot egy online megbeszéléshez.
Tudnivalók az időpontfoglalásról

Időpontfoglalás előtt kérem, hogy olvassa el a következő néhány sort!


Sokan fordulnak hozzám azzal a kéréssel, hogy egy, mások által félbehagyott munkát kellene befejezni, és adjak erre árajánlatot. Fontos tisztázni, hogy miről van szó, és mit várunk el egymástól.


Az ilyen formában elkészült rendszerek többnyire nem rendelkeznek sem felhasználói, sem fejlesztői dokumentációval. A fejlesztés/kódolás végeredménye így az üzleti elvárásokat általában rosszul reprezentáló kódhalmaz, amiben gyakran komoly biztonsági rések is jelen vannak.


Teljes felelősséggel nem tudom felvállalni egy dokumentálatlan, szóban vagy írásban elnagyolt, hiányos program befejezését, vagy működésének helyreállítását, hiszen ilyen körülmények között semmi garancia nincs arra, hogy az az elvárásoknak megfelelően fog működni. Ezért mások által üzemeltetett, mások által dokumentáció, útmutatások nélkül megírt, valamint struktúra nélküli programkód módosítását, felügyeletét nem vállalom.


Ha Ön egy programozónak megbízást adott szóban, majd ő átadott valamit, ami nem az Ön igényei szerint működik és ezt a programozót hosszú próbálkozások árán sem éri el, akkor Önt átverték. Ebben az esetben kérem, forduljon az illetékes szervekhez, mert ebben nem tudok segíteni.


Ha Ön nem szeretné az alapoktól újraépíteni a rendszerét, valamint nem kíván rá további összeget fordítani, kérem, ne vegye fel velem a kapcsolatot.


Mi az, amiben mégis a segítségére tudok lenni?

  1. Amennyiben velem készítteti el az elképzelt rendszerét, fejlesztési ütemtervet készítek, ami egy nagyságrendi idő és költség becslést tartalmaz. Ezt megelőzően természetesen konzultációra van szükség.
  2. Amennyiben nem velem készítteti el az elképzelt web alapú rendszerét, segítséget tudok nyújtani annak felmérésében, hogy az ön által kiválasztott fejlesztő(cég) valóban képes-e a feladatát ellátni.
    Segítek Önnek a követelmények meghatározásában. Véleményezem a megkapott tervet, annak megvalósíthatóságát.
    Ezzel a független, hozzáértő véleménnyel időt és pénzt takaríthat meg.

Az időpontfoglalás menete

Az időpont kiválasztása és a sikeres foglalás után egy megerősítő üzenetet fog kapni email-ben. A találkozó előtt szintén egy üzenetet fog kapni. Ebben egy link található, amire kattintva a megjelölt időpontban a konzultáció elkezdődik. A konzultációt követően a számlát az Ön által előzetesen megadott adatokkal állítom ki. Ha hibás vagy nem valós adatokat adott meg, a konzultáció nem fog elkezdődni.