Sportesemény regisztrációs alkalmazás

Mi ez az alkalmazás?

Sporteseményekhez, rendezvényekhez tartozó nevezés előregisztrációját, rendezés lebonyolítását segítő reszponzív, mobil készülékekhez is igazodó alkalmazás.

Lehetőség nyílik a nevezések/regisztrációk fogadására és a beérkezett adatok későbbi feldolgozására, ami alapján a verseny/rendezvény további teendőit el lehet végezni. Kiegészíthető online bankkártyás fizetéssel is, ami nagyban megkönnyíti a nevezések/befizetések feldolgozását. Összetett nevezési feltételek kialakítására is rugalmasan alkalmazható, egyedi igényekhez igazítható.


Magas rendelkezésre állás

Az alkalmazás skálázható környezetben kerül megvalósításra. A hagyományos megoldásokkal szemben ennek előnye, hogy folyamatosan képes kiszolgálni a beérkező kéréseket. Általában, ha egy széles körben ismert eseményre megnyílik a regisztráció lehetősége, megnövekedett látogatói aktivitással kell számolni. Amennyiben ezt nem veszik figyelembe, a regisztráció helyett egy hibaoldal töltődik be, csalódottságot okozva a résztvevőknek és presztízsveszteséget a szervezőknek.


Bérelhető

A használat jellegéből adódóan akár egyetlen rendezvény lebonyolítására is bérelhető ez a megoldás. Ennek előnye, hogy nem kell saját infrastruktúrát és szakértői csapatot fenntartani, ezáltal költséghatékony is egyben.


Amennyiben az alkalmazás iránt érdeklődik, vagy árajánlatot szeretne kérni, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot.